Termeni și Condiții


Termenii si Conditiile descrise aici (“Acord”) guverneaza utilizarea site-ului Usedup.ro (“Site”/"Usedup") de catre dvs si serviciile (“Servicii”) oferite de Site.

Usedup.ro ofera un serviciu online unde utilizatorii pot oferi produse noi sau vechi in schimbul altor produse (“Tranzactie”/“Schimb”).

Prin accesarea Site-ului sau utilizarea Serviciilor acceptati prezentul Acord, atat pentru dvs cat si pentru entitatea pe care o reprezentati (daca este cazul). Prin accesare si utilizare garantati ca detineti dreptul, autoritatea si capacitatea de a intra in prezentul Acord.

Pentru a utiliza anumite functionalitati ale Site-ului sau Serviciilor, trebuie sa va inregistrati un cont (“Cont"/"Contul”). Pentru aceasta veti oferi date si informatii despre dvs. Garantati ca informatiile oferite de dvs sunt reale si exacte; si ca veti mentine acuratetea informatiilor pe durata existentei Contului.

Sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii Contului, a datelor de acces in Cont si sunteti pe deplin responsabil de activitatea Contului dvs. Sunteti de acord sa notificati Usedup.ro despre orice utilizare suspecta a Contului.

PUTETI DETINE UN SINGUR CONT PE SITE. SUNTETI DE ACORD SA NU CREATI UN ALT CONT SAU SA UTILIZATI SERVICIILE ATUNCI CAND ATI FOST ELIMINAT DIN SITE ORI CONTUL DVS A FOST STERS SAU INTERZIS. Ne rezervam dreptul de a suspenda sau anula orice Cont  si sa refuzam orice utilizare viitoare a Site-ului sau a Serviciilor, pentru incalcari ale Acordului sau atunci cand Acordul stabileste astfel de masura. Usedup nu este responsabil pentru astfel de actiune.

Va puteti inregistra folosind conturi create anterior pe alte platforme sociale. Utilizand contul dvs in aceasta maniera, acordati Usedup dreptul de a accesa datele contului dvs.

Usedup utilizeaza un sistem de puncte pentru a facilita Tranzactia. PUNCTELE SUNT OFERITE CU TITLU DE PROMOTIE, SUNT SPECIFICE SITE-ULUI, SI POT FI UTILIZATE EXCLUSIV IN LEGATURA CU SITE-UL SI SERVICIILE. 

In conditiile Acordului, Usedup acorda o licenta non-transferabila si non-exclusiva pentru utilizarea Site-ului si a Serviciilor. Drepturile oferite sunt conditionate de urmatoarele:

-Nu veti sub-licentia, vinde, inchiria, transfera, atribui, distribui, gazdui sau orice alt mod de exploatare, Site-ul si Serviciile

-Nu veti modifica, decompila, compila, orice parte a Site-ului sau a Serviciilor

-Nu veti accesa Site-ul sau Serviciile in scopul de a oferi servicii similare sau competitive

-Nu veti posta date sau imagini referitoare la produse prohibite. Detalii aici http://www.usedup.ro/intrebari-generale/

Usedup isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda, intrerupe activitatea Site-ului sau Serviciile, fara nicio constrangere, obligatie sau raspundere. Usedup nu are obligatia de a oferi suport tehnic sau servicii de mentenanta utilizatorilor.

Cu exceptia continutului publicat de utilizator, sunteti de acord ca (i) Site-ul si Serviciile sunt si raman proprietatea exclusiva Usedup.ro, inclusiv dreptul de proprietate intelectuala si celelalte drepturi conexe, si ca (ii) utilizarea Serviciilor si a Site-ului nu ofera utilizatorului un drept de proprietate sau licenta.

Usedup nu va emite pretentii asupra continutului publicat de utilizator. Acesta din urma este singurul responsabil pentru continutul publicat. Sunteti de acord ca nu veti utiliza Serviciile si Site-ul pentru a induce ceilalti utilizatori in eroare (in special cu privire la starea produsului oferit la schimb) si ca veti utiliza Site-ul si Serviciile cu buna-credinta (in special in privinta obligatiei de expediere a produsului).

Intrucat fiecare utilizator este responsabil pentru continutul publicat pe Site. Usedup nu va controla si nu emite asigurari in privinta acuratetei si calitatii informatiilor oferite de utilizatori. Interactiunile pe Site se fac intotdeauna intre utilizatori, direct si fara implicarea Usedup.ro. Prin urmare, recuperarea oricarui prejudiciu sau dauna suportata de un utilizator nu este in responsabilitatea Usedup. Desi nu suntem obligati sa intervenim in eventuale dispute ale utilizatorilor, vom depune toate eforturile pentru a oferi suport, informatii sau date aflate la indemana si care pot fi necesare pentru o eventuala solutionare.

UTILIZATORUL VA PLATI INTOTDEAUNA PENTRU A EXPEDIA PROPRIUL PRODUS CATRE PARTENERUL IMPLICAT IN SCHIMB. Aceasta este o regula impusa de criterii de onestitate, de corectitudine, intre si fata de toti utilizatorii Site-ului si a Serviciilor. Dorim sa obtinem un mediu online bazat pe incredere reciproca in efectuarea unui schimb de produse. Incalcarea acestei reguli de catre utilizatori trebuie anuntata catre Usedup. Incalcarea acestei reguli poate duce la eliminarea Contului pentru utilizatorul in cauza.

Prin utilizarea Site-ului si a Serviciilor garantati ca detineti dreptul legal pentru efectuarea de plati (pentru a utiliza instrumente de plata sau pentru a oferi informatii necesare in legatura cu efectuarea platilor) prezente in functionalitatea Site-ului sau a Serviciilor. Plata oricarei taxe aplicabila in legatura cu platile efectuate pentru utilizarea Site-ului sau a Serviciilor, va revine integral.

Usedup nu ofera in mod explicit sau implicit nicio garantie referitoare la utilizatori sau Servicii, inclusiv asupra continutului sau produselor oferite prin intermediul Site-ului sau Serviciilor, ori in privinta interactiunilor intre utilizatorii Site-ului sau intre utilizatorii Site-ului si entitati din afara Site-ului. Toate acestea sunt oferite “asa cum sunt” (“AS IS”).

Acceptarea produselor pentru schimb este in responsabilitatea utilizatorilor. Usedup nu este si nu va fi in niciun moment responsabil pentru orice dauna sau prejudiciu indirect, direct, consecinta sau rezultat al utilizarii Site-ului sau Serviciilor de catre utilizatori, pierderi de profit, samd. In toate situatiile, acolo unde legea obliga, responsabilitatea Usedup pentru acoperirea de prejudicii este limitata la contravaloarea in lei a 50 USD, indiferent de numarul de pretentii emise de un utilizator.

Contul dvs poate fi sters/eliminat/anulat pentru incalcari ale prezentului Acord.

Atunci cand incetarea Contului intervine ca urmare a solicitarii dvs exprese, punctele prezente la momentul incetarii efective in respectivul cont vor fi sterse/anulate impreuna cu datele contului.

Atunci cand incetarea Contului intervine ca urmare a incalcarii de catre dvs a politicii de utilizare a Site-ului sau a Serviciilor, (prezentarea produsului cu intentia de a induce in eroare, refuzul de a expedia propriul produs catre partenerul de schimb, refuzul de a efectua anumite actiuni cerute de functionalitatea Site-ului) punctele prezente la momentul anularii/stergerii efective a contului, vor fi transferate catre utilizatorul cu care erati implicat in schimb sau distribuite neingradit de catre Usedup.

In nicio situatie, punctele nu pot fi transformate in suma de bani.

PREZENTUL ACORD ESTE SUPUS REVIZUIRII PERIODICE. PENTRU MODIFICARI/AJUSTARI SUBSTANTIALE VOM DEPUNE EFORTURI PENTRU A NOTIFICA UTILIZAND ULTIMA ADRESA DE E-MAIL FURNIZATA LA INREGISTRAREA CONTULUI DE UTILIZATOR. Pentru alte modificari vom utiliza notificarile in paginile Site-ului. In orice situatie, chiar daca ne asumam obligatia de notificare a modificarilor substantiale, sunteti obligat sa revedeti periodic Termenii si Conditiile aplicabile actualizate.

Prezentul Acord reprezinta singura intelegere intre utilizatori si Usedup.ro si suprascrie orice intelegere, acord, contract, discutie, anterioare datei acceptarii lui de catre utilizatori.

Copyright © 2016, Usedup.ro. Toate drepturile rezervate. Logo-ul, insemnele caracteristice, continutul, functionalitatea, Site-ul si Serviciile, toate sunt proprietatea Usedup.ro. Utilizarea lor fara acord explicit anterior este prohibita de lege.

Pentru orice intrebare referitoare la Site, Servicii, drepturi de proprietate, functionalitate si cereri, va rugam sa ne contactati la adresa contact@usedup.ro. Vom incerca, in masura disponibilitatii, sa raspundem oricarei intrebari.

Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea datelor cu caracter personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si pentru scopurile declarate, datele personale pe care le furnizati cu ocazia accesarii Usedup si/sau completarii formularelor pe Usedup.

Inscrierea in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal: nr.27868.

Orice persoana care acceseaza Usedup si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Usedup, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea si colectarea datelor cu caracter personal.

In urma utilizarii Usedup putem obtine diverse informatii, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail, data nasterii. Toate datele furnizate vor fi folosite doar in scopurile:

statistici - in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; realizarea studiilor de piata, de produs si market de servicii proprii

folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului

abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative; abonarea la newsletter fiind optionala

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate; dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare.

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul Usedup vor fi utilizate pentru prestarea serviciilor, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), studii de piata.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, la adresa: Gheorghe Stefan nr.13, sector 1, Bucuresti, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.