Către BLOG


Îți mulțumim că ai ajuns până aici! Blogul îl vei găsi la această adresă, dar am vrut să profităm pentru a declara încă o dată, misiunea asumată: 

Ne-am propus să educăm cu privire la implicațiile negative asupra mediului, generate de achiziționarea de produse noi și să oferim un mijloc alternativ de obținere a produselor dorite sau necesare. Un mijloc alternativ distractiv, conștient și prietenos cu portofelul.

Milităm pentru constituirea de comunităti focusate pe troc. Usedup.ro vă ajută să cunoașteți oamenii din comunitate și îndeamnă la adoptarea un mod mai plăcut de a interacționa și de a obține lucrurile pe care le doriți, fără presiune pe resursele financiare.

Dorim să transformăm atitudinea “aruncă și cumpără altul” într-un spirit civic prin care oamenii sunt conectați la dorințele celor din jur, și urmăresc utilizarea căilor concrete pentru a genera o îmbunătătire a mediului înconjurător.

Sperăm într-o schimbare comportamentală pe scară largă a modului în care societatea înțelege consumerismul și în orientarea către economisirea resurselor, reutilizare bazată pe vitalitatea conceptului “shared economy”.